Alle betaalmethoden en betaalkaarten op 1 plaats

Maak het u gemakkelijk en centraliseer alle betaalkaarten bij 1 leverancier, eenvoudig en makkelijk.

U kunt uw klanten diverse betaalmethoden aanbieden om te voorzien in hun wensen. Iedere betaalmethode heeft een eigen doelgroep.

Kies de betaalmethode die bij uw doelgroep past, of biedt ze allemaal aan.

Bancontact         Maestro          Visa           Mastercard

Bancontact betaalkaart betaalterminal Antwerpen België
Bancontact

Belgische consumenten hebben een duidelijke voorkeur voor betalen met Bancontact. Sinds de oprichting in 1989 is het de belangrijkste betaalmethode van België geworden. In 2014, groeide het aantal Bancontact-transacties met meer dan 35% naar 21 miljoen transacties. Er zijn meer dan 15 miljoen Bancontact-kaarthouders.

Maestro betaalkaart betaalterminal Antwerpen België
Maestro

Maestro wordt gebruikt door zo’n 500 miljoen kaarthouders wereldwijd en wordt geaccepteerd bij zo’n 16 miljoen bedrijven. Bijna alle Belgische kaarten zijn uitgerust met Maestro voor kaartbetalingen en het is de belangrijkste betaalkaart binnen de Europese Unie.

Visa betaalkaart betaalterminal Antwerpen België
Visa

Visa is ‘s werelds meest geaccepteerde creditcard. Naast wereldwijd betaalgemak staat veiligheid voorop bij Visa. Additionele diensten als ‘Verified by Visa’ zorgen ervoor dat u altijd en overal veilig winkelt.

Mastercard betaalkaart betaalterminal Antwerpen België
Mastercard

MasterCard is, na Visa, de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. Het aantal ondernemers dat MasterCard accepteert groeit dagelijks. Maakt u het uw klanten ook makkelijk door MasterCard te accepteren?

Sodexo                  Edenred                  Monizze

Sodexo betaalkaart betaalterminal Antwerpen België
Sodexo

Sodexo verdeelt maaltijd- en ecocheques. Sodexo werd in 1966 in Frankrijk opgericht door Pierre Bellon en is nu de wereldleider op het vlak van ‘Quality of Life Services’. De groep is aanwezig in 80 landen.

Edenred betaalkaart betaalterminal Antwerpen België
Edenred

Edenred verdeelt maaltijd- en ecocheques onder de naam Ticket Restaurant en Ticket EcoCheque. Sinds meer dan 40 jaar bedenkt Edenred nuttige oplossingen die zowel ten goede komen aan werknemers als aan handelaars en dienstverleners.

Monizze betaalkaart betaalterminal Antwerpen België
Monizze

Monizze verdeelt maaltijd- en ecocheques. Monizze ontwikkelt en levert elektronische oplossingen die het welzijn van de werknemers en de performantie van de bedrijven ten goede komen.

VPay                                                    American Express                                           Diners Club

VPay betaalkaart betaalterminal Antwerpen België
VPay

VPay is een relatief nieuw type Europese betaalkaart. In heel Europa zijn banken momenteel bezig met de voorbereidingen om het nieuwe VPay-logo aan te brengen op hun nationale kaarten. Verschillende verkooppunten in Europa accepteren al betalingen met deze kaarten.

American Express betaalkaart betaalterminal Antwerpen België
American Express

Bent u actief in het hoger segment dan is American Express accepteren aan te raden. Met minder kaarthouders dan Visa en MasterCard blijft deze kapitaalkrachtige klantgroep zeer interessant als uw zaak zich richt op een hoger segment of Amerikaanse klanten.

Diners Club betaalkaart betaalterminal Antwerpen België
Diners Club

Met wereldwijd meer dan 8 miljoen kaarthouders staat Diners Club bekend om zijn exclusieve klanten, die gemiddeld tot twee keer meer besteden dan gemiddelde kaarthouders. Diners Club is ‘s werelds eerste creditcardmaatschappij en is ontstaan in New York City.

Union Pay                                                          JCB                                                              Discover

Union Pay betaalkaart betaalterminal Antwerpen België
Union Pay

Het is bekend dat Chinese toeristen van winkelen houden en geven daarbij veel geld uit, vooral aan exclusieve producten. UnionPay is het grootste betaalkaart van China en Zuidoost-Azië met 2 miljard kaarthouders. UnionPay is onmisbaar als u klanten uit China en Zuidoost-Azië ontvangt.

JCB betaalkaart betaalterminal Antwerpen België
JCB

JCB is de meest belangrijke Japanse creditcard, met bijna 90 miljoen kaarthouders. De BeNeLux ontvangt jaarlijks meer dan 150.000 Japanse toeristen en zij spenderen makkelijk 20% van hun vakantiebudget aan winkelen? Biedt u hun volledige service? Accepteer ook JCB.

Discover betaalkaart betaalterminal Antwerpen België
Discover

Discover is een belangrijke kredietkaart in de USA met meer dan 50 miljoen kaarthouders. Voor deze kaarthouders zitten er veel voordelen aan het betalen met hun Discover-kaart. Het is dus raadzaam deze kaart te accepteren als u regelmatig Amerikaanse klanten verwacht in uw zaak.

Laat uw contactgegevens achter

Wij nemen spoedig contact met u op

Contact

Telefoon

+32 3 550 39 39

Adres

Oudestraat 111, 2630 Aartselaar

Openingsuren

08:30 - 17:30

© Copyright 2021 Corsio - All Rights Reserved